Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > VIAA alias Face aneb jak jsem dvakrát kupoval Nokii 6230

o Navštíveno 2203x o
o 26.01.2007, 10:49 | somas | Upraveno: 2007-01-26 11:13:56
Dovolte mi abych se s vámi podělil o svou čerstvou zkušenost s členem VIAA. Pro ty co nevědí co je člen VIAA zač doporučuji nahlédnout do diskuze, která zde proběhla před necelým měsícem – viz. [ Link ] už z této diskuze si o jeho solidnosti můžete udělat určitý obrázek.

Nyní k mému případu:

Příběh č. 1
Vše začalo někdy v záři loňského roku, kdy VIAA na zdejším fóru prodával nokii 6230. Dohodli jsme se, že ji od něj koupím. Poslal jsem mu peníze předem přes účet. Asi po dvou dnech, kdy měl telefon poslat mi napsal, že jeho mamce vykradli auto a jelikož byla v autě i zmíněná nokia ukradli i tu, tudíž mi ji už nemůže prodat. Dohodli jsme se tedy, že mi pošle zpátky moje peníze. No a od té chvíle nebyl VIAA k zastižení. Na maily nereagoval na ICQ mi oznámil, že mu blbne připojení k netu a tudíž peníze pošle později (mimochodem sice mu blblo připojení k netu ale na AHC fóru se čile objevoval). No pár dnů dělal mrtvého brouka, na icq zareagoval vždy až po výhrůžce, že o jeho chování budu informovat na AHC fóru. Nakonec ale vše dobře dopadlo – peníze vrátil.

Příběh č. 2
Včera na zdejším fóru inzeroval člen Face nokii 6230 – viz [ Link ] tak jsem si říkal, že ji koupím – zde je výčet naší včerejší e-mailové konverzace:
Já: Ahoj, na AHC fóru nabízíš nokii 6230. Měl bych o ni zájem. Jakou máš představu o ceně? Předem díky za odpověď
Face: predstava je 2000kč.....
Já: Píšeš že je kupovaná u oskara - nevíš zda je blokovaná? Respektive nevíš jestli na ní pojede T-mobile?
Face: ne neni blokovana jede na ni vsechno!!oskar nema blokovane telefony!!mel bys zajem kdyz jo tak by se pokusil urichlit prodej!:)
Já: pokud je plne funkcní a byl by jsi ochoten ji poslat postou na dobírku tak bych ji vzal
Face: ok dam ti zitra jeste vedet jiste jo?...zatim..
Já: ok -zatím se mej fajn
Face: ahoj..tak fotky si videl..tel je plne funkčni bez problemu..takze ti ho teda poslu napis mi adresu..zatím

Počet vykřičníků a hrubky ve mně začali vzbuzovat nedůvěru – navíc v profilu na AHC fóru je pod nickem Face uvedeno bydliště Ostrava, e-mail jiriface@seznam.cz , jméno Jiří Fuk no a je tedy divné, že e-maily chodí od odesílatele Jiří V. No a tu začali mé myšlenkové pochody – Jiří V., kde jsem to jen viděl, aha už vím Jiří Vjačka aneb VIAA, bydliště Šildheřovice (u Ostravy) můj „starý známý prodejce nokie 6230“ No a tak jsem si dal tu práci a začal hledat v historii fóra a našel pár inzerátů člena VIAA, kde na sebe uvádí telefon 775149788. No a tak jsem tedy dnes pokračoval v e-mailové konverzaci:

Já: Napiš mi na sebe telefon - brnknu ti a domluvíme se.
Face: 775149788

A jejda – on Face má stejné číslo jako VIAA, to je ale náhodička. Tak teď mi řekněte co platí:
Face = VIAA nebo Face=člověk, který ukradl mamce člena VIAA telefon z auta spolu se SIM kartou člena VIAA? :-))))) Rozhodnutí nechám na vás :-)))))

o 26.01.2007, 11:06 | Luke_288
slušný :)
o 26.01.2007, 11:19 | rossi.x
Hnus, tentokrát bych to už z principu viděl na přesdržku!
o 26.01.2007, 11:29 | somas
rossi.x: no já bych to tak nehrotil, tady to povídání jsem psal hlavně jako varování no a taky pro zasmátí :-))

Btw: svého času na starém fóru byli mistři v odhalování dva místní členové (tuším že to byl Yawor a JR - nejsem si jistý) Vždycky odhalili toho, kdo se schovával za nový nick - tímto tedy žádám o přijetí do jejich detektivní kanceláře :-))))
o 26.01.2007, 11:33 | Ace_FIAT
Ty voe, to snad není možné. Já jsem měl to podezření taky. Ale nešel jsem po tom. Tady už to přesahuje všechny meze. Já jsem si rádio ještě nevyřešil a protože cestu do Šilheřovic jsem zatím neměl, ale čekat asi už nebudu.

Creamsi, pořád si stojíš za svým čestným kamarádem?

Myslím, že nastal čas poslat na něj pár kamarádů u Ostravy, pže toto je fakt už vrchol. Kur*a, co si ten člověk myslí???
o 26.01.2007, 11:34 | rossi.x
jj, :-)))
o 26.01.2007, 11:35 | Yawor
hehe ;o)

Somas :

A to ještě nikdo nepřišel na naše největší číslo a to, že vlastně JR a Yawor jsou tak0 jedna a tatáž osoba... Občas sem napíšem i jako Zdeněk nebo Daryl ;o))
o 26.01.2007, 11:36 | somas
Ace_FIAT: mrkni do té své diskuze - Face se tam toho VIAA zastává :-))))))
o 26.01.2007, 11:37 | somas
Yawor - nejsi taky náhodou VIAA???? :-))))))
o 26.01.2007, 11:37 | Nismo.Power
zrovna jeho sem vždy považoval za poctivýho :( je to smutný .....
o 26.01.2007, 11:39 | Ace_FIAT
06/01/2007 17:45 Face
Tohle mě už fakt bavi začinaji vyhružky :o))))

2 Ace_FIAT: Prvně si ujasni co a jak a pak řeš... aby nepadla kosa na kamen... taky jsem jednou tak a nedopadl jsem nejlépe :o( asi se cítiš v právu a to chápu... ale ... jen rada

Sledujte co mi tam ten člověk psal. Ty voe. Já ho asi fakt zabiju.
o 26.01.2007, 11:44 | somas
Ace_FIAT: plně tě chápu - já byl loni šíleně nasraný sám na sebe, že jsem naletěl takovému zmrdu - nešlo mi ani tak o ty 2tis. jako o ten pocit bezmoci, když jsem byl podveden. Plánoval jsem si cestu do těch Šildheřovic a osobně si to s ním vyříkat. Pak ale peníze poslal zpátky, já se uklidnil. Dneska se tomu už jen směuju.
o 26.01.2007, 12:02 | Creams | Upraveno: 2007-01-26 12:24:06
Upravil jsem text... protože mi jde o to abych s tím nebyl spojován ! 2 Ace: viz ICQ snad pochopiš pár věci a co se týka mobilu ! řeknu jen toto má paušalové čislo takže asi proto je pořád stejné... nic více neříkam
o 26.01.2007, 12:14 | choze
Y - ty woe ty jsi rozčtvrcená osobnost :-)))

jinak bych tomu dotyčnýmu rozbil hubu, koho máme v ostravě a okolí?
o 26.01.2007, 12:16 | somas
Creams: já z toho nedělám "nevím co" já jsem chtěl jenom upozornit, že Face je VIAA, a že je to tedy problematická osoba na kterou je potřeba dát si pozor. VIAA prohlásil, že na AHC skončil - no opravdu skončil ale jenom jako VIAA, jako Face tady je dál.
Je podle tebe normální se před problémem (nebo před Ace_FIATem) schovat tím, že si změním nick?
o 26.01.2007, 12:17 | somas
Creams: vidím že si moc za svými názory nestojíš - než jsem stihnul napsat už jsi upravil svůj příspěvek...
o 26.01.2007, 12:27 | Creams
2 Somas: nechci aby mě tady někdo spojoval s tímto víš.... dost dlouho jsem bojoval o očištěni svého nicku :o) však někteří ví :o(
o 26.01.2007, 14:24 | VIAA
PREDEM SE OMLOUVAM ZA CHYBY A ZA TO ZE NEPISU NEKDE ČARKY A HAČKY ...NEJSEM ZADEN SPISOVATEL...DEKUJI
asi tak!!...nejsem typ co by chtel podelat cloveka...zaclo to tim telefonem 6230 kdy opravdu doslu tak jak jsem to vysvetloval telefon byl odcizen!!!!neni to moc dobry pocit to verte!!pak jsme nebyl tady k zastizeni a proto jsem nereagoval..penize mi člen somas poslal na učet..ale mezi tim co jsem nebyl k zastizeni me člen somas začal drtit v tom smyslu ze jsem ho okradl a začal vyhrozovat...ja za to nemohl ze jsem pryč.. ajak jsme s evratil tak jsem to s ni vyresil penize poslal zpatky!!jenze on si myslel ze tim jak me začal vyhrozovat ze jsem okamzite penize vratil..ale omyl..penize jsem vratil tehdy az to bylo mozne tzn.az jsem prijel domu...kdyby nekomu nebylo neco jasne tak vysvetlim
dalsi pripad radio!!radio ktere jsem koupil os člena jakuza(tak nejak) me prislo bez ramečku!!ale pozor!!hralo perfektne!!i po tu dobu co jsem ho mel!!a rameček jsem se prosil asi 14 dnu!!a prisel me s jednim zoubkem.ale ja to neresil...prisla me nabidka na radio jine za dobrou cenu tak jsem ho prodal zabalil jsem ho dobre atd...podotykam!!radio jelo perfektne!!potvrdi clen creams a aless treba!!sami ho pochvalovali!!...co priznam je to ze o ramečku jsem se nezminil a za to se verejne omlouvam!!!ale ja to tehda bral tim stylem ze me to tak prislo tak to tak i poslu!!!ale stalo se..v tu chvili kdy radio dorazilo k novemu majiteli mi hlasi radio nejede!!!jak by bylo ted vam co?..nechapal jsem nic..novy majitel me udelal ostudu na webu atd.....ted jsem za nejvetsiho.....nebudu rikat co kazdy si domysli po svem!!
a posledni vec!!prodaval jsem mobil novy zabaleny od oskaru.ale mel jsem telefonu vice dostali jsme v praci nove nokie a pri baleni(s mamkou) se dostala do baliku jina baterie...v tu chvili kdy prisel tel novemu majiteli tak se meozval ze to nechce nabijet ..tak ja na to kouknul a zjistil ze se tam dala jina baterie hned jsem se mu omluvil a poslal zpravnou baterii do dneska je novy majitel spokojen...
TOHLE JE MUJ PRIBEH KTERY ME UDELAL OSTUDU A UDELAL SE MNE HAJZLA..
timhle se omlouvam za problemy..
o 26.01.2007, 15:13 | Kotass
Jedna věc je nasypat si popel na hlavu a omluvit se za problémy a druhá věc je podílet se na řešení následků svýho chování ...
o 26.01.2007, 15:19 | tykeev
přesně tak... jedna věc je se po nějaké době omluvit a druhá věc je slušně reagovat včas na maily, zvedat telefony a přijímat vhodná řešení problémů a ne se schovávat za jinou identitu, dělat že jsem offline na icq, neodepisovat na maily atp...
o 26.01.2007, 16:46 | VIAA
ja trvam na tom ze jsem nevinny!!!...a s acem uz to resim....dame to cele dohromady!!!a az to bude vyresene dam vedet tady na forum
o 26.01.2007, 17:19 | imax
VIAA ... to ze si byl pryc te neomlova, protoze aby si v dnesni dobe nomohl odepsat na mail, to bys musel byt nekde na Marsu. Dnes je uz snad v kazde prdeli internetova kavarna!!!!
o 26.01.2007, 18:10 | somas
No já teda zírám :-)))
VIAA: si fakt k smíchu ubožáku. Nereagoval jsi na maily, naše konverzace na icq by sa dala přirovnat k monologu - a ten monolog jsem vedl já. Na icq jsi byl věčně offlain (teda spíš invisible protože jakmile jsem napsal, že jdu informovat AHC fórum tak jsi byl v momentě online a tvrdil jsi že peníze pošleš večer, toto se opakovalo několik dní - divíš se že jsem pak byl nervozní? Stačilo málo-vyhovět mému požadavku - několikrát jsem chtěl na tebe telefon, zavolal bych ti a normálně lidsky bychom se domluvili - jenomže ty jsi si své telefonní číslo střežil jako oko v hlavě což ve mně zvětšovalo podezdření, že jsi podvodník. Dodnes jsem pevně přesvědčen, že pokud bych se neoháněl zveřejněním tvého "chování" na AHC fóru tak peníze nebudu mít. Když jsem pak uviděl prachy na svém účtu tak jsem si oddechl. Ta pachuť po tvé osobě však ve mně zůstala. Tehdy jsem přemýšlel, že o tvém jednání budu i tak informovat tady na fóru-pak jsem se na to ale vykašlal. Teď mně to ale mrzí, kdybych tehdy zveřejnil tvé jednání, možná by Ace_FIAT od tebe nekupoval rádio a mohl teď mít klid.
o 26.01.2007, 18:18 | somas
Jinak - myslím si, že o tvé serioznosti a inteligenci si každý může udělat svou představu a přitom nemusí věřit mně, ani Ace_FIATovi ani dalším členům, které jsi nějakým způsobem "napálil".
Stačí se zamyslet jen nad následujícími otázkami:
Může si rozumný a inteligentní člověk myslet, že když si změní nick z VIAA na Face, že se ostatní nedovtípí co je to zač?
Může rozumný a inteligentní člověk vystupovat v jedné diskuzi jako dvě osoby (VIAA a Face)? Buď jsi schizofrenik nebo podvodník....
o 27.01.2007, 21:54 | Only_One
sem myslel ze jeden člověk pod dvouma nickama je otázka dvanáctiletých parchantů ze základky :) a ono né :o))
o 28.01.2007, 09:58 | Pekis
To je fakt celkem hustý...pořád se víc utvrzuju v přesvědčení, že tady něco kupovat je celkem o nervy.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3641 sekund.